Psikoloji Öğrencileri Topluluğu

22 Ocak 2020

26.12.2019

'Depresyon ve Vaka Analizleri' atölyesi Uzman Klinik Psikolog Elif Nur BİRBİLENER GÜLER'in katılımıyla gerçekleştirildi ve bu sayede depresyon konusunda farkındalık kazanıldı.

25.12.2019

Akademik Etkinlik Serisi 4 / Konferans kapsamında 'Ayrışıyorum Öyleyse Ben Bir Yetişkinim : Yetişkin Ayrılma Anksiyetesi ve İlişkili Değişkenler' konusu Psikolog Doktor Sezin ANDİÇ tarafından öğrencilere aktarıldı.

21.12.2019

Avrupa Psikoloji Öğrencileri Birliği Federasyonu ile birlikte düzenlenen ve 13 ülkede gerçekleştirilecek olan Sosyal Sorumluluk Projesi 'Ayrımcılık / Eğitim' bu sene Bolu’da da gerçekleştirilecektir. Bunun için 14 gönüllü seçilmiştir.

Koordinatörlüğünü Psikoloji Öğrencileri Topluluğu Başkanı Yasin YÜCEER yaptığı proje kapsamında seçilen gönüllülere 21 Aralık Cumartesi günü 'Ayrımcılık' konusunda eğitimler verildi.

20.12.2019

Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde, Bolu ili Seben ilçesindeki ortaokul ve lise öğrencilerine ihtiyaçları doğrultusunda 8 hafta boyunca 8 farklı konuda sunumlar yapılarak sınavlara hazırlık konusunda yardımcı olmak amaçlanmaktadır. İlk sunum 20 Aralık Cuma günü gerçekleşmiştir. Proje Gençlik Merkezi, TOG ve Psikoloji Öğrencileri Topluluğu tarafından yürütülmekte ve ulaşım Gençlik Merkezi tarafından sağlanmaktadır.

Atölye düzenlenerek 'Etkili Ekip Çalışması' yirmi kişiye anlatıldı.

18.12.2019

Akademik Etkinlik Serisi 3 / Konferans kapsamında 'Çocuk Cinsel İstismarının Bilinmeyen Yüzü' adlı konu Uzman Psikolog İsmail Altan TÜLÜ tarafından öğrencilere aktarıldı.

11.12.2019

Akademik Etkinlik Serisi 2 / Konferans kapsamında Doç. Dr. Engin ARIK tarafından 'Algı, Biliş ve Dil' konusu öğrencilere aktarıldı.

09.12.2019

Sosyal sorumluluk çerçevesinde 'Psikoloji Öğrencileri Topluluğu Kartı' oluşturularak ihtiyacı olan öğrencilere yardım edilmesi amaçlanmıştır.

06.12.2019

Dünya Engelliler Günü adına farkındalık yaratmak amacıyla Fiziksel Engelliler Derneği ziyaret edildi.

04.12.2019

Akademik Etkinlik Serisi 1 / Konferans kapsamında Uzman Psikolog Didem TÜRE ŞAKAR tarafından öğrencilere 'Annelik' konusu aktarıldı.

07.11.2019

Psikoloji öğrencileri, Uzman Klinik Psikolog Eyyüp DURMAZ tarafından 'Klinik Psikoloji' alanında bilgilendirildi ve tüm öğrencilere travma ve başa çıkma yolları hakkında bilgi verildi.

23.10.2019

Görev dağılımlarının belirlenmesi, yıllık plan yapılması ve psikoloji günlerinin içeriğinin konuşulması amacıyla komisyon toplantısı yapıldı.

20.10.2019

Psikoloji bölümü öğrencilerinin birbiriyle tanışıp kaynaşması amacıyla tanışma çayı düzenlendi.

08.10.2019

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu belirlendi. Komisyon sorumluları tarafından komisyon üyelerini seçildi. Sene içinde yapılacak etkinliklere karar verildi. Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu tanıtımı yapıldı. Farkındalığı artıracak projelerin yapılmasına karar verildi ve yeni tüzük onaylandı.