Yapı Topluluğu

17 Ocak 2020

19.12.2019

Ankara Çayyolu'nda inşası devam eden Avend Beytepe toplu konut projesine teknik gezi düzenlendi. Katılımcılara İnşaat Mühendisi Talat Kasım YAVUZ tarafından proje tanıtıldıktan sonra şantiye sahasında yapılan imalatlar hakkında bilgi verilmesiyle teknik gezi faaliyeti sona erdi.

19.12.2019

Ankara'da hafif çelik yapı alanında faaliyet gösteren Zeta Çelik Yapı firmasına teknik gezi düzenledi. Etkinlik, Zeta Çelik yükleniciliğinde yapılan hafif çelik evlerden oluşan şantiyenin gezilmesiyle başladı. Hafif çelik yapıların montaj safhaları hakkında teknik ekipten bilgi alınmasından sonra üretim tesisleri gezildi ve hafif çelik yapı profillerinin imalatı ve projelendirilmesi anlatıldı.

17.12.2019

Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin ÖZTOPRAK'ın daveti üzerine, Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKDER) Yetkilisi İnşaat Mühendisi  Çetin ÇELİK katılımlarıyla bir konferans düzenlendi.  İnşaat Programı öğrencileri  için çok faydalı olan bu konferansa, İnşaat Programı Öğretim Görevlileri Halil YILMAZ, Murat TABANOĞLU ve Yasin KARA da katıldı. Konferansta öğrencilere inşaat teknolojisinde kullanılan tuğla ve kiremitler, üretim aşamaları ve bu alanda olan yeni gelişmelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verildi.