Çocukluk Çağım Topluluğu

13 Aralık 2019

04.12.2019

Topluluk üyeleri ve alanında bilgili eğitimciler tarafından 14 Burda Alışveriş Merkezinde Yün Keçe Atölyesi etkinliği gerçekleştirildi. Bu eğitim sırasında keçenin kullanım alanları, hazırlanışı ve kullanım şekli öğretilerek ardından deneme kısmına geçildi. Katılımcıların bir kısmı sabun üzerine yün keçe çalışmaları yaparken, bir kısmı keçe bez üzerine yaptıkları çalışmayla telefon kalıpları elde ettiler.

20.11.2019

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü için farkındalık oluşturmak amacıyla, Çalışma Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde Highway alışveriş merkezinde bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında açılan standa gelen çocukların yakalarına topluluk üyelerinin hazırladığı farkındalık kartları asıldı. Çocuklarla ve standa ilgi gösteren tüm herkesle iletişim içerisinde olarak topluluğun faaliyetleri  tanıtıldı.

18.10.2019

Topluluk üyeleriyle 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin materyal hazırlama, sanat dersi gibi derslerde hazırlanılan materyaller ihtiyaç sahibi olarak belirlenen anaokuluna bağış yapıldı.