Üniversite İçi Erkek Voleybol Turnuvası Sona Erdi

11 Aralık 2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversite İçi Erkek Voleybol Turnuvası çekişmeli geçen grup, çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından Gerede Meslek Yüksekokulu ile Bolu Meslek Yüksekokulu arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Bolu Meslek Yüksekokulu turnuvanın şampiyonu olurken, Gerede Meslek Yüksekokulu turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Final karşılaşmasından önce yapılan üçüncülük maçında ise Spor Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesini 3-0 mağlup etti ve turnuvanın üçüncüsü oldu. Bu sonuçla Diş Hekimliği Fakültesi de turnuvayı dördüncü  olarak tamamladı.

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aydın HİM, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Ümid KARLI, Genel Sekreter Murat TOK, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram KAYA ve Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferudun Kaya tarafından verildi.