Öğrenci Toplulukları Aladağlar Gezisi

19 Kasım 2019

Üniversitemizde faaliyet gösteren Öğrenci Topluluklarının yöneticileri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nin düzenlediği Aladağlar Gezisinde bir araya geldi.

Geziye; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa YAMAN, Daire Başkanımız Bayram KAYA, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü İlhan ŞİMŞEK, Türk Dünyası Topluluğu akademik danışmanı Doç. Dr. Dündar YENER, Turizm ve Gezi Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan TUNA ve Gençlik Merkezi temsilcileri ile eğitmenleri katıldı.

Doğa yürüyüşü ile başlayan program, Gençlik Merkezi temsilcilerinin projeleri ve çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi vermesiyle devam etti. Öğrenci Toplulukları da faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında bilgi verdikten sonra yapmayı planladıkları etkinlikler doğrultusunda Başkanlığımız ve Gençlik Merkezi temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundular.

Gençlik Merkezi Müdürü İlhan ŞİMŞEK, bu yıl Öğrenci Toplulukları ile birlikte çok güzel faaliyetler ve etkinlikler gerçekleştireceklerine inandığını ifade ederek, BAİBÜ ve Gençlik Merkezi işbirliği çerçevesinde öğrencilerin bu faaliyetlerine her zaman destek vereceklerini belirtti.

Aladağlar Gezisi programı Bolu Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih EFE ve Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Metin SÖZKESEN’in öğrencilerle birlikte yaptığı eğlenceli aktiviteler ve spor oyunlarının ardından sona erdi.