Öğrenci Toplulukları Etkinlik Komisyonu Üyeleri Seçildi

16 Ekim 2019

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Öğrenci Toplulukları Etkinlik Komisyonu’na üye seçimi yapıldı.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya ve Şube Müdürü İbrahim Özcan gözetiminde gerçekleştirilen seçimde, üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkan ve başkan yardımcıları oy kullandılar.

Öğrenci Toplulukları Etkinlik Yönergesi gereği her Akademik Yılın başında yapılan seçimde, bu yıl 5 topluluk başkanı aday oldu. Öğrencilerin kendilerini tanıtmalarının ardından seçime geçildi.

Yapılan oylama sonucunda Fen Bilimleri Eğitimi Topluluğu Başkanı ve Yüksek Lisans Öğrencisi Gökhan Kara 26 oy, Türk Yurdu Topluluğu Başkanı ve Fen Bilgisi Öğretmenliği 4’üncü sınıf öğrencisi Hakkı Çivlik 22 oy, Türk Dünyası Topluluğu Başkanı ve Antrenörlük Eğitimi 3’üncü sınıf öğrencisi Volkan Kuca ise 16 oy alarak komisyon üyesi seçildiler.