Personel Futbol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

08 Ekim 2019

ŞAMPİYON DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Başkanlığımız ve Spor Bilimleri Fakültesinin birlikte düzenlediği Personel Futbol Turnuvası final ve üçüncülük maçlarının ardından sona erdi. Final maçında SMOKERS'ı 4-1 yenen DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında ise F.C SPOR EĞİTİM penaltı atışları sonunda GEREDE KAMPÜS'ü mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Maçların bitiminde düzenlenen kupa töreninde, şampiyon takıma Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM tarafından birincilik, ikinci olan takıma Genel Sekreter Murat TOK tarafından ikincilik ve üçüncü olan takıma da Daire Başkanımız Bayram KAYA tarafından üçüncülük kupası takdim edildi.

1.  DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
2.  SMOKERS