Araç Tanıtım Pulu

13 Eylül 2019

ARAÇ TANITIM PULU İLE İLGİLİ ESASLAR

1-  Araç Tanıtım Pulu Üniversitemiz personeli ve öğrencilerine verilmektedir.

2-  Öğrenci başvurularında; kişinin kendisine, eşi veya anne babasına ait araçlara Araç Tanıtım Pulu verilmektedir.

3-  Araç Tanıtım Pulu almak isteyen personelin araç ruhsat fotokopisi (Araç Tescil Belgesi) ve  personel kimliği fotokopisi ile başvurması gerekmektedir.

4-  Araç Tanıtım Pulu almak isteyen öğrencinin araç ruhsat fotokopisi (Araç Tescil Belgesi), öğrenci kimliği fotokopisi (kimliğinde 2018-2019 öğretim yılı bandrolü

olmayan öğrencilerden öğrenci belgesi istenecektir) ve araç kendisine ait değil ise ehliyet veya nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvurması gerekmektedir.

5-  Araç Tanıtım Pulu aracın ön siper camı sol üst köşesine içten yapıştırılır. Seyyar kullanılması ve beyan edilen araç dışında başka araçlarda taşınması kesinlikle

yasaktır.

6-  Üniversitemiz ile herhangi bir nedenle ilişiği kesilen veya aracı el değiştiren personelin ve öğrencilerin Araç Tanıtım Pulunu araçtan kaldırmaları gerekmektedir.

Araç Tanıtım Pulu istekleri, Kültür Merkezi binası Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 213 no.lu ofisten  karşılanmaktadır. Pul ücreti 10 TL dir.

Araç Tanıtım Pulu istek formu için tıklayınız.