Öğrenciler Arası Voleybol Turnuvası

12 Mart 2024 Salı

Üniversitemizde öğrenciler arası voleybol turnuvası düzenlendi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Spor Koordinatörlüğü’nce, 11 Aralık 2023 – 8 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya, kadın öğrencilerden oluşan 17 takım ve erkek öğrencilerden oluşan 14 takım katıldı.

Kadınlar final karşılaşmasında, Mimarlık Fakültesi’ni 3-0’lık skorla yenen Sağlık Bilimleri Fakültesi şampiyon oldu; turnuvada Mimarlık Fakültesi 2’nci, TÖMER 3’üncü oldu.

Erkekler final karşılaşmasında ise, Spor Bilimleri Fakültesi ile kıyasıya mücadele eden TÖMER takımı, 3-2’lik skorla şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvayı, Spor Bilimleri Fakültesi 2’nci ve Sağlık Bilimleri Fakültesi 3’üncü tamamladı.

Final karşılaşmalarının ardından gerçekleştirilen kupa ve madalya törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmiye Yıldırım, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya ile akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrenciler katıldı.