Erkekler Futsal Turnuvası Sona Erdi

19 Ocak 2024 Cuma

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Koordinatörlüğü’nce 11 Aralık 2023 - 18 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve 14 takımın mücadele ettiği Erkekler Futsal Öğrenci Turnuvasının birincisi Spor Bilimleri Fakültesi oldu. Turnuvanın finalinde TÖMER’i 10-4’lük skorla mağlup eden Spor Bilimleri Fakültesi şampiyonluk kupasını aldı. Turnuva sonunda TÖMER ikinci, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ise üçüncü oldu.

Final karşılaşmasının ardından düzenlenen kupa ve madalya törenine; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Spor Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kutlu Aydın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya ile akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrenciler katıldı.