Psikoloji Fikir Sanat Topluluğu

28 Aralık 2022

Psikoloji Fikir Sanat Topluluğu’ndan LÖSEV Semineri

Üniversitemiz Psikoloji Fikir Sanat Topluluğu’nun düzenlediği Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Semineri BAİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi. Seminere akademisyenler ve öğrenciler katılırken LÖSEV Halkla İlişkiler Uzmanı Şerif Barış San seminerde konuşmacı olarak yer aldı.

Seminer Öncesi Prof. Dr. Uğur Alpagut ve İki Öğrencisinden Mini Konser

Konferans öncesinde BAİBÜ Eğitim Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Uğur Alpagut ve iki öğrencisi katılımcılara mini konser verdi. Mini konserin sonunda Psikoloji Fikir Sanat Topluluğu Başkanı Pınar Topal, Alpagut ve iki öğrencisine teşekkür belgesi verdi.

San LÖSEV Hakkında Bilgiler Verdi

LÖSEV Halkla İlişkiler Uzmanı Şerif Barış San yaptığı konuşmasında, 1998 yılında kurulan LÖSEV’in kuruluş hikayesini katılımcılara aktardı. LÖSEV’in faaliyet alanları hakkında bilgi veren San, LÖSEV’in maddi yardım, sosyal ve psikolojik destek, eğitim desteği ve iyileşen gençlere istihdam desteği gibi faaliyetleri olduğunu belirtti. LÖSEV’in asla elden bağış almadığının altını çizen San, etkinlikte emeği olanlara teşekkür edip konuşmasını bitirdi.

San’ın konuşmasını bitirmesinin ardından Psikoloji Fikir Sanat Topluluğu Başkanı Pınar Topal, Şerif Barış San’a teşekkür belgesi verdi.