Psikoloji Öğrencileri Topluluğu

23 Aralık 2022

Mezunlarla Söyleşiler Devam Ediyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji Öğrencileri Topluluğu öğrencilerinin düzenlediği Mezunlarla Söyleşiler serisinin ikincisi 16 Aralık Cuma günü Fen Edebiyat Fakültesi Alper Karakaş Seminer Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Psikoloji Bölümü 2009 yılı mezunu, Bolu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Sn. Klinik Psikolog Mehmet Onur Yavrucu’nun konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe Psikoloji bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hatice Kafadar ve psikoloji öğrencileri katıldı. Yavrucu söyleşide, çalıştığı çeşitli devlet kurum ve kuruluşlarından kazandığı deneyimleri öğrencilere aktardı.

Program sonunda Psikoloji Öğrencileri Topluluğu’nun hazırladığı teşekkür belgesi Doç. Dr. Hatice Kafadar tarafından Klinik Psikolog Mehmet Onur Yavrucu’ya takdim edildi.