Öğrenci Toplulukları Aladağlar Gezisi

03 Kasım 2022

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği ve desteğiyle, Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları ve danışmanlarıyla tanışma ve kaynaşma toplantısı ve sportif etkinlikleri Aladağlar ormanlarının muhteşem güzellikleri içinde düzenlendi.

Etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Genel Sekreter İhsan Ağcan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gökkır, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, Bolu Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Liderleri, yönetici ve personeli ile Üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları ve danışmanları katıldı. Aladağlardaki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe 50’den fazla öğrenci topluluğu başkanı ve danışmanı katıldı.