Yemek Hizmeti Memnuniyet Anketi Değerlendirmesi

20 Ekim 2022

Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğünce 13.10.2022 tarihinde Yemek Hizmeti Memnuniyet Anketi sonuçlarını değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Başkanlığımız tarafından verilen beslenme hizmetinde, öğrencilerimizin ve personelimizin sağlıklı, dengeli, lezzetli ve kaliteli beslenmeleri amaçlanmaktadır. Kişinin günlük enerji, karbonhidrat, protein ve yağ ihtiyaçları göz önünde bulundurularak aylık olarak hazırlanan menüler gıda mühendislerimiz kontrolünde, yüklenici firma çalışanı gıda mühendisi, aşçıbaşı ve mutfak çalışanlarından oluşan bir ekip tarafından özenle hazırlanmaktadır. Hazırlanan yemekler tüm yerleşkelerimizde (10 Yemekhane) servis edilmektedir. Beslenme Hizmetinde kaliteyi artırmak üzere düzenli olarak Yemek Hizmeti Memnuniyet Anketi yapılmaktadır.

13.10.2022 tarihli toplantıda, en son yapılan (26.09.2022-30.09.2022 tarihli anket) memnuniyet anketi değerlendirilmiş ve  yemek hizmeti memnuniyetinin iyi olduğu görülmüştür. Yemek hizmetine bu durumuyla itinalı bir şekilde devam edilmesine, menüde çeşitliliğin artırılması memnuniyeti daha da artıracaktır düşüncesiyle menülerde çeşitlilik yapılmasına ve Kasım 2022 ayı içerisinde Yemek Hizmeti Memnuniyet Anketinin yinelenmesine karar verilmiştir.