Başkanlığımız Personeli Kampanyaya Destek Oldu

06 Temmuz 2021

Salgın döneminde büyük düşüş yaşanan kan bağışları sonucunda azalan kan stoklarını artırmak ve Kızılay’a destek vermek amacıyla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Kan Dostum BAİBÜ” kampanyasına Başkanlığımız personeli de destek oldu.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirilen kampanyaya akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı kan verme alanında Türk Kızılay’ı personelini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Rektör Alişarlı, kan verip can olarak kampanyaya destek olan akademik ve idari personeller ile bulundukları illerde kan vererek bağışta bulunan öğrencilerimize teşekkür etti.