Araç Tanıtım Pulu

23 Eylül 2021

ARAÇ TANITIM PULU İLE İLGİLİ ESASLAR

1-  Araç Tanıtım Pulu Üniversitemiz personeli ve öğrencilerine verilmektedir.

2-  Öğrenci başvurularında; kişinin kendisine, eşine veya anne / babasına ait araçlara Araç Tanıtım Pulu verilmektedir.

3-  Araç Tanıtım Pulu almak isteyen personelin araç ruhsat fotokopisi (Araç Tescil Belgesi) ve  personel kimliği fotokopisi ile başvurması gerekmektedir.

4-  Araç Tanıtım Pulu almak isteyen öğrencinin araç ruhsat fotokopisi (Araç Tescil Belgesi), öğrenci kimliği fotokopisi (kimliğinde 2021-2022 öğretim yılı bandrolü

olmayan öğrencilerden öğrenci belgesi istenecektir) ve araç kendisine ait değil ise ehliyet veya nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvurması gerekmektedir.

5-  Araç Tanıtım Pulu aracın ön siper camı sol üst köşesine içten yapıştırılır. Seyyar kullanılması ve beyan edilen araç dışında başka araçlarda taşınması kesinlikle

yasaktır.

6-  Üniversitemiz ile herhangi bir nedenle ilişiği kesilen veya aracı el değiştiren personelin ve öğrencinin Araç Tanıtım Pulunu araçtan kaldırması gerekmektedir.

Personel ve öğrencilerimiz aşağıdaki linkten istek formunu indirip doldurduktan sonra Kültür Merkezi binası Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 219 no.lu ofisten pullarını alabilir. Pul ücreti 10 TL dir.

Araç Tanıtım Pulu istek formu için tıklayınız.